PERMANENTE MAKE-UP

PERMANENTE MAKE-UP

Wij bieden wij ook Permanente Make-up behandelingen aan bij Lash & Brow Bar. Op donderdag zal de eigenaresse hiervoor aanwezig zijn en kunnen er afspraken al geboekt worden. Ben je nieuwsgierig en wil je een vrijblijvende intake? Plan deze bij een van onze medewerkers.

Voor resultaten gaat u naar onze INSTAGRAM pagina: Beautycare Groningen!

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet altijd tegemoet komen. Permanente make-up wel. Bij permanente make-up worden eyeliners , wenkbrauwen of lipliners voor langere tijd aangebracht. Ideaal tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet “kaal” want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend.

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatie-vloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up  nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij ons in goede handen. De permanente make-up specialiste is opgeleid bij MB-cosmetics en Ecuri.. De specialiste heeft een intensieve training enkele jaren geleden afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. Er worden regelmatig opfriscursussen gevolgd.

Sinds het  najaar 2007 is het verplicht om voor permanent make-up een vergunning van de GGD te hebben. Hiervoor moet de salon en de PMU specialiste aan strenge regels voldoen. Uiteraard beschikken wij over deze vergunning en mag u als u dat wilt, deze ook altijd inzien. Vergunningen zijn drie jaar geldig. Om te controleren of studio’s ook hygiënisch werken in de periode tussen twee GGD-inspecties, voert de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) steekproefsgewijs onaangekondigde hygiëne-inspecties uit. Laat je PMU alleen zetten in een salon met een vergunning. Deze salons vind je hier. Zo weet je zeker dat een salon hygiënisch werkt. Een behandelaar zonder GGD-vergunning werkt illegaal.

Betrouwbaar apparatuur

Wij werken met de Beautyliner en de Simplicity Master van Phi, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties zijn verwerkt. De Intelligent is computer gestuurd waardoor deze fracties van millimeters nauwkeurig werkt en de specialiste optimaal resultaten kan garanderen. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden.

De mogelijkheden

Wenkbrauwen:  Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Eventuele littekens in de wenkbrauw kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Eyeliners: oogleden en wimpers laten de ogen  spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij eyeliners wordt tussen de wimpertjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en vollere oogopslag. Zo kunnen ook te kleine of te grote ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Full lips: Ook kun je ervoor kiezen om je lippen volledig in te laten kleuren, dit wordt ook wel PMU Full Lips genoemd. Dit is de perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur. Allereerst wordt de contourlijn van de lip getekend, waarna de gehele oppervlakte van de lip wordt ingekleurd.

Contra-indicaties

Op enkele contra-indicaties na, is permanente make-up voor iedereen (mannen en vrouwen) geschikt. Contra-indicaties zijn aandoeningen, ziektes of klachten (indicatie) waarbij pigmentatie niet (contra) mag worden toegepast

  • Gebruik van bloedverdunners, alcohol en/of aspirine 24 uur vóór de behandeling. In dit geval is er tijdens de behandeling meer bloedverlies en ‘pakt’ het pigment niet goed. Pijnstillers van Paracetamol zijn toegestaan.
  • Indien je allergisch bent voor antibiotica. In dit geval kan de behandeling verkleuringen veroorzaken.
  • Keloidvorming. Wondgenezing gaat dan gepaard met zwaar verdikte littekens over de grenzen van de verwonding. In dit geval kan er géén behandeling plaatsvinden.
  • Zwangerschap. Tijdens de zwangerschap en tot zes maanden ná de zwangerschap, of tijdens de periode van het geven van borstvoeding, kan er géén behandeling plaatsvinden.
  • Diabetici. Naast een wat langere wondgenezing bestaat de mogelijkheid dat de gepigmenteerde kleur na verloop van tijd verandert. Het is raadzaam om een testbehandeling (*) te ondergaan. We zullen dan een minieme pigmentatie aanbrengen en kunnen na een aantal weken samen met jou beoordelen hoe de wondgenezing is verlopen en hoe de pigment door je huid wordt opgenomen. * Een testbehandeling kost € 25,-.
  • Medicijnen/huidcrème tegen acne of eczeem. Omdat de meeste medicijnen/crèmes de huid dun maken is het aan te bevelen om vóór de behandeling eerst de acne- of eczeemkuur af te maken.

De minimale leeftijd om een tatoeage te laten zetten is 18 jaar. Als je jonger bent kan er onder begeleiding van (één van je) ouders permanente make-up gezet worden. Voorwaarde is wel dat van beide partijen de identiteitsgegevens ingezien moeten worden.

Let op: pijnstilling voor de behandeling raden wij af!

Prijzen
Ombre/powderbrows techniek (€ 290,-)
Inkleur techniek (€ 290,-)
Eyeliner dik boven (€ 230,-)
Eyeliner dun boven (€ 180,-)
Eyeliner onder (€ 159,-}
Full lips (€ 349,-)