SYSTEMEN

SYSTEMEN

Double Hair

DoubleHair is een professioneel, betaalbaar en herbruikbaar systeem speciaal ontwikkeld voor het creëren van lang en volumineus haar. De applicatie kan worden gedaan met bonds, ringetjes en clips. DoubleHair is gemaakt van 100% Echt Haar en het haar is herbruikbaar gedurende 1 tot 1,5 jaar.

· 100% Echt haar, 6 maanden garantie
· Gepatenteerd systeem
· Herbruikbaar
· Inclusief applicatie systemen
· Lengte en volume in 60 minuten

Tape & Clip in extensions

Dit is het backstage geheim. Een haarstrip van echt haar dat gemakkelijk in het eigen haar geclipt of geplakt kan worden en voor 2-4 weken of gewoon voor een dag blijft zitten. Tape en ClipTape Extensions worden gemaakt van 100% Echt Haar.

· 100% Echt haar
· Gelaagd voor perfecte integratie
· Herbruikbaar
· 2 Applicatie systemen: tape, clips

Uiteraard is het mogelijk om extensions op elke gewenste lengte te knippen/snijden. Met hairextensions is het mogelijk om een verlenging, verlenging met extra volume of alleen extra volume te laten plaatsen.
Voor advies welk systeem het best passend is bij uw eigen haar of een prijsopgave voor een mooie verlenging of volume behandeling kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij geven goed, persoonlijk advies afgestemd op jou en je eigen haar met de daarbij geldende prijs voor een mooie en goede haarverlenging/ volume waar je blij van wordt!