BALMAIN HAIR

Over Balmain Hair

“Ze willen je doen geloven dat haar gewoon haar is. Nou, het is niet zomaar haar. Het is Balmain Hair.”

Tegenwoordig geeft de naam extensions maar een fractie weer van wat zij daadwerkelijk te bieden hebben. Het gaat om veel meer dan verlengen alleen. Bij goed haar draait het om hoe het gemaakt is, de kwaliteit, maar ook om het bedrijf erachter. Meer dan 40 jaar geleden heeft Balmain Hair (licentiehouder van het Franse modehuis Balmain) een missie voor zichzelf uitgestippeld: ze wil het beste haar in de wereld vinden, selecteren en verwerken.  Het toegewijde Balmain Hair team zal niet rusten tot het haar perfect is: goed opgeleide en getrainde haarspecialisten zijn actief in consultatie en het geven van trainingen in meer dan 50 landen wereldwijd.

Probeer Balmain Hair zelf!
Het is niet voor niets dat Balmain Hair de enige organisatie in de wereld is die een garantie van zes maanden op het haar aanbiedt, mits de juiste verzorgingsproducten worden gebruikt!

Hoe houd ik mijn haar in prima conditie
Balmain Hair Care, professionele aftercare

Haarverzorging is essentieel om haar gezond, glanzend en mooi te houden. Haar met extensions heeft net dat beetje extra voeding nodig en de hair care productlijn van Balmain Hair is speciaal ontwikkeld om dit beetje extra voeding aan het haar te geven terwijl het natuurlijke haar in perfecte conditie blijft.

Uiteraard kunt u kiezen uit een breed kleurenassortiment en verschillende lengtes van 25, 40 en 55 cm.